Depozit Cherestea

Depozit Cherestea

Depozit Cherestea

Cherestea de fag calitatea A – Cherestea de fag tivita, aburita, antiseptizata, uscata 8% , calitate A

Acest tip de cherestea este folosita de catre producatorii de mobilier, ferestre, usi, schelete tapiterie, panouri pentru blaturi de mese, balustrade si trepte pentru scari, parchet si pardoseli decorationi interioare si produse de artizanat.

Va oferim spre vanzare cherestea verde sau uscata din stejar, frasin, tei, fag, paltin iar la comanda putem produce orice tip de cherestea pentru fabricare de mobilier. Putem produce si grinzi din orice tip de lemn.

depozit cheresteaDepozitul nostru de cherestea va ofera o gama foarte larga de produse pentru constructii din lemn: cherestea folosita in realizarea cofrajelor ori astereala pentru acoperis, grinzi si capriori folositi ca stalpi de sustinere in constructii ori in realizarea acoperisurilor, dulapi folositi in deosebi in realizarea podelelor ori a diverselor piese de mobilier.

Firma nostra va asigura transport contra cost sau gratis in functie de comanda si distanta in Bucuresti si Ilfov.

Daca toate informatiile nu va sunt lamuritoare va rugam sa ne faceti o vizita la depozit ori sa ne contactati prin email sau telefon.

Depozit cherestea: Bucuresti, Baneasa, Bucurestii Noi, Berceni, Chiajna, Chitila, Bragadiru, Ilfov, Jilava, Magurele, Mogosoaia, Otopeni, Pipera, Tunari, Voluntari..

grinda brad